Paardenvoeding: een advies op maat

Voeding die bij je paard past, draagt op een positieve manier bij aan het zelfherstellend vermogen. En als je paard in staat is het zelfherstellend vermogen aan te spreken, dan levert dat fysiek en mentaal veel voordelen op. "Natuurlijk"  voeren is een hype. Maar wat moet je daarmee als paardeneigenaar? Hoe zie je door de bomen het bos nog?

Advies

en advies op maat kent de volgende stappen:

  1. Ten eerste wil ik alles (nou ja, bijna alles) weten over je paard. Dus wat doen jullie samen? Door het bos racen of alleen grondwerk? En hoe ziet de huisvesting eruit? Wat voer je nu precies? Zulk soort vragen. 
  2. Met de informatie die ik van je heb gekregen mail ik je een advies op maat. Uiteraard kan je al je vragen stellen die je daarover hebt.
  3. Na zes weken hebben we contact en kun je je ervaringen delen en vragen aan me stellen. Ook tussendoor ben ik bereikbaar om je vragen te beantwoorden. 

Aanpak

Wat kenmerkt mijn advies?

  • Voeding +: ik hou rekening met het algehele management rond je paard en betrek omgevingsfactoren in het advies.
  • Haalbaar: Ik denk praktisch mee over wat haalbaar is in jullie specifieke situatie.
  • Kennis: ten aanzien van voeding ben ik regulier en orthomoleculair geschoold. Dat betekent dat ik bekijk of je paard voldoende macronutriënten en micronutriënten krijgt én of er behoefte is aan supplementen om bepaalde tekorten aan te vullen. 

NB voedingsdvies is een goede aanvulling op de verzorging van je paard, maar nooit de vervanging van de diagnose en zorg van de dierenarts. 

Een voedinsgadvies op maat kost 40 euro. Mail naar info@fredeleen.nl, zet in het onderwerp voedinsgadvies en ik mail je een intakeformulier.